U14: AC Horsens fortsætter den gode stime


17. september 2018

AC Horsens’ U14-mandskab er godt kørende for tiden. Lørdag tog de 3 point med hjem fra Fyn, da de besejrede OKS med en overbevisende 6-2 sejr.

Selvom hjemmeholdet hurtigt udlignede til 1-1 tidligt i kampen, var der aldrig rigtig tvivl om, hvem der var det bedste hold på banen. “De gule” sad på spillet det meste af kampen igennem og viste gode takter i etableret spil, men også i de offensive omstillinger hvor OKS ofte blev fanget i ubalance.

AC Horsens’ scoringer blev sat ind af Anders Asmussen, Emil Rosenberg, Mohammed Kazemi og Josva Rosenkilde, der krydrede en flot præstation med et hattrick.

Vi fangede cheftræner Anders Wittorff efter kampen:

- Vi er meget tilfredse med at tage 3 point med hjem fra en svær udebane, for selvom tabellen måske ikke antyder det, så er OKS et godt hold med et par rigtig dygtige spillere, men vi gjorde det svært for dem i dag og var klart det bedste hold på banen. Alligevel er der situationer, hvor vi sjusker, og det skal vi forbedre. De må aldrig få deres 2. mål kort før tid, hvor vi “ser” fodbold i stedet for at være 100% koncentreret kampen igennem - det irriterer både mig, men helt sikkert også min assistent Simon, som havde fokus på netop dét, som de scorede på. Derudover skal vi score 10 mål i sådan en kamp. Josva var med sin hattrick meget kampafgørende, og igen spillede Emil en flot kamp på midtbanen. Derudover spiller vores forsvar igen en flot kamp, fortæller Anders Wittorff.

U14 spiller topkamp hjemme mod Esbjerg fB på lørdag klokken 10.00, og Anders Wittorff ser frem til at sende sine tropper i kamp:

- Det er en topkamp, og det glæder vi os rigtig meget til. Den kan definere, hvor sjov resten af vores sæson skal være, lyder det fra Wittorff.

OKS - AC Horsens 2-6 (1-4)
11’ 0-1 Anders ANK
14’ 1-1
29’ 1-2 Josva (Victor)
34’ 1-3 Josva (Victor)
35’ 1-4 Emil (ANK)
45’ 1-5 Mohammed(Emil)
63’ 1-6 Josva (Emil)
64’ 2-6