U14: Endnu en stærk præstation af ”de gule”


29. august 2018

AC Horsens’ U14-mandskab fulgte op på sidste weekends 4-0 sejr over Haderslev, da de gule talenter sænkede Næsby med 4-1 på udebane.

Sejren var fuldt fortjent, og AC Horsens havde bolden rigtig meget, hvilket gav mulighed for at bringe tingene fra træningsbanen over i kamp.

Det var dog hjemmeholdet, der kom bedst fra land, da en af Næsby-spillerne straffede en opspilsfejl, men AC Horsens kløede ufortrødent på, og Julius prikkede bolden i kassen kort før pausen.

Efter pausen sad AC Horsens også på spillet, og Næsby forsvarede lavt og kompakt, men AC-drengene lykkedes via hurtig boldomgang og god relationel forståelse at spille rundt om og igennem de små rum.

Julius nettede endnu engang, og Viktor scorede også to mål, og det var godt at se truppens angribere score fire kasser.

Næste opgave er kampen mod OB på lørdag klokken 11.00.

- Selvom vi kommer tidligt bagud, var det en kamp, jeg var sikker på, at vi ville vinde. Vi spillede flot offensivt fodbold og skabte rigtig mange chancer. Ros til drengene for virkelig at øve sig på noget af det vi gerne vil og træner. Nu skal vi på træningsbanen og være gode, for lørdag venter der en dygtig modstander i OB. Ikke en ondt ord om Næsby, men vi skal endnu mere op i gear på lørdag. Det bliver en anden slags kamp, hvor vi skal forsvarer ekstremt godt når de har bolden, fortæller cheftræner Anders Wittorff.

Næsby – AC Horsens 1-4 (1-1)
4. 1-0
28. 1-1 Julius (Graversen)
41. 1-2 Julius (Mo Kazemi)
55. 1-3 Victor (Mo Kazemi)
69. 1-4 Victor (Oscar)