U14: Fantastisk comeback i Haderslev


12. oktober 2018

AC Horsens’ U14-mandskab trak det længste strå i Haderslev og vandt med 2-3.

Selvom ”de gule” sad mest på spil og chancer, så kom man bagud med både 1-0 og 2-1. Emil Rosenberg får dog scoret til både 1-1 og 2-2 via riposter. I slutningen af kampen kan Julius trille bolden ind i et tomt mål til 2-3 efter flot forarbejde af Mohammed Kazemi.

Assistenttræner Simon Sellerup så kampen således:
- Vi mødte et rigtigt godt Haderslev-hold der ligesom os gik benhårdt efter sejren. Det betød også, at det var en meget jævnbyrdig kamp, hvor der blev kæmpet for hver eneste bold. Selvom vi kommer bagud flere gange, så følte vi, at vi havde overtaget i kampen. Vi lykkedes med mange ting fra træningsbanen, hvor vi skabte flere chancer via flotte opspil og et par omstillinger. Herudover, så forsvarede vi os godt som hold, hvilket holdt Haderslev nede på få chancer i løbet af kampen, fortæller Simon Sellerup og fortsætter:

- Vi er meget glade for at få 3 point med hjem fra en svær udebane efter at have været bagud to gange. Drengene skinnede virkelig igennem på AC Horsens’ værdier, som var grundlaget for det flotte comeback i kampen. Det kan vi være meget stolte af, lyder det fra Sellerup.

Næste opgave for AC Horsens’ U14-hold er kampen mod Næsby BK, der fløjtes i gang den 13 oktober kl. 10.00 på hjemmebane.

Haderslev – AC Horsens 2-3 (1-1)
3’ 1-0
28’ 1-1 Emil Rosenberg
38’ 2-1
46’ 2-2 Emil Rosenberg
61’ 2-3 Julius (Mohammed)