U14: Pokalnederlag til Silkeborg IF


21. november 2017

AC Horsens’ U14-drenge måtte indkassere et 1-2 nederlag til Silkeborg IF i pokalen, og cheftræner Anders Wittorff så kampen således:

En kamp med utrolig høj intensitet, hvor vi desværre trækker det korteste strå.

SIF kommer bedst ud af start blokken og trykker os de første 5 minutter. Vi holder dog stand og æder os med benhårdt arbejde ind i kampen.

Som håbet får vi sat nogle gode omstillinger op, men i dag misbruger vi desværre de chancer, man får mod dygtige modstandere.

Vi har 3-4 gode muligheder i 1. halvleg, inklusiv et skud på overliggeren.

Pause og fortrøstningsfulde. Alle har vi en forventning om, at vi skal ud og vinde kampen. For vi ligner det hold som vil det mest.

Desværre straffer SIF os første gang, vi ikke er afklaret nok i vores forsvarsspil. Det samme gør sig gældende ved deres 2-0 mål. Det er forskellen på liga 1 og 2. God læring - men vi kan ikke være tilfredse, for det er noget, vi er klar over.

Selvom vi er nede 0-2, kører vi fortsat på og skaber masser af chancer. En af dem udnytter Jeppe, da han sikkert banker bolden i kassen på kanten af feltet. Desværre får Jeppe et gult kort, som betyder, at han er ude af de sidste 10 minutter. På trods af en mand i undertal har vi i kampens slutfase 2 kæmpe chancer samt et hovedstød, som bliver reddet på stregen.

Skarpheden i begge ender, men især offensivt, blev afgørende i dag. Vi skaber klart flest chancer, men er i dag ikke dygtige nok til at få dem puttet ind.

Til gengæld har vi længtes efter at spille kampe som disse. En fed kamp med masser af dueller, tempo og intensitet.

Præstationen kan vi tage med videre, men vi er skuffet over resultatet, for vi fortjente mere.

AC Horsens - Silkeborg IF 1-2 (0-0)
36' 0-1
54' 0-2
59' 1-2 Jeppe