U14: Remis mod stærkt OB-hold


4. september 2018

AC Horsens’ U14-drenge var bagud to gang mod OB på CASA Arena Horsens, men de gule talenter udlignede begge gange, og kampen sluttede 2-2.

OB kom bedst fra start og lagde et godt tryk på hjemmeholdet, men de kom ikke frem til ret mange chancer, selvom de var mest på bolden. Defensivt var den gule indsats godkendt i 1. halvleg, men omgangen med bolden manglede de sidste procenter.

Boldomgangen blev bedre efter pausen, og der blev skabt gode situation på siden efter overtal, men det var OB, der lidt heldigt kom foran. De gule værter svarede hurtigt igen, da Atzen sparkede et indlæg i kassen.

AC Horsens vaklede én gang i defensiven, og det blev straffet af OB, der scorede til 2-1. Kort efter lykkedes det Emil at bringe balance i regnskabet efter et flot forarbejde af Julius.

- Vi spiller ikke vores bedste kamp, men et point mod et rigtigt dygtig OB hold på en mindre god dag, hvor vi er bagud to gange, kan vi være fint tilfredse med. Vi er medskyldige i deres 2. mål, hvor vi ikke spiller til dommeren har fløjtet. Det er små ting, men fejl vi skal lære af. Vi ved, at vi har mere i os både med og uden bold, og hvis vi bliver endnu tydeligere på de paremetre, så bliver vi virkelig gode. Det motiverer os, at selvom vi ikke spiller op til vores bedste, så får vi alligevel point mod et rigtig godt fodboldhold. Det skal vi tage med videre i vores træning og så kan vi forhåbenligt få det hele til at klappe næste tirsdag hvor vi møder Vejle på hjemmebane, fortæller cheftræner Anders Wittorff.

Næste opgave er hjemmekampen mod Vejle tirsdag den 11. september.

AC Horsens - OB 2-2 (0-0)
43’ 0-1
56’ 1-1 Christian Atzen (Victor Kokholm)
59’ 1-2
63’ 2-2 Emil Rosenberg (Julius Voldby)