U15: AC Horsens gik sikkert videre i pokalturneringen


21. september 2018

AC Horsens’ U15-mandskab spillede sig sikkert videre i pokalturneringen med en overbevisende 9-0 sejr ude over SSV Fodbold, der er en sammenlægning af blandt andre Solbjerg og Virring.

SSV spiller til dagligt i rækken under AC Horsens, men er tophold i deres respektive pulje. Det var dog en for stor mundfuld at skulle drille U15-drengene.

Allerede efter 20 minutter stod der 0-6, og det var derfra blot et spørgsmål om sejrens størrelse. Der blev gjort plads til hele 5 U14-spillere i truppen, som alle fik minimum en halvleg, og de viste sig frem fra deres bedste side ved at gå uimponeret til værks.

Ligeledes var rollerne mellem cheftræner og assistenttræner byttet rundt for at skabe udvikling på andre områder.

’’Assistenttræner på dagen’’ Dennis Pold så kampen således:

- Vi må konkludere, at der var regulær niveauforskel fra start til slut, men det var fedt at få set de 5 U14-spillere i aktion, som bare kørte på med alt, hvad de havde i bagagen samt de U15-spillere, som ikke har fået helt så meget spilletid i turneringen. I disse pokalkampe er der mulighed for at eksperimentere en smule mere end vanligt, dog uden at det har indflydelse på, at vi altid spiller for at vinde vores kampe, fortæller Dennis Pold og fortsætter:

- Vi snakkede med drengene om vigtigheden af at forsøge at træne og derigennem få ført så mange træningsøvelser ind i kampen, uagtet hvad resultat måtte indikere undervejs, og vi mener at de mål som cheftræner Frederik Van Deurs satte forud, blev indfriet set over hele kampen. Der sker altid noget mentalt med spillere, når tavlen først siger 0-7, 0-8 og 0-9, og vi begyndte at tage en smule for let på de individuelle opgaver, men det er en naturlig del, og noget vi skal hjælpe drengene med at blive endnu dygtigere til at håndtere fremadrettet. Overordnet en super fin præstation og dejlig indgangsvinkel til den vigtige topkamp i weekenden, slutter Dennis Pold.

Næste opgave for AC Horsens’ U15-hold er topkampen ude mod Sanderum, der fløjtes i gang i morgen, lørdag den 22. september, klokken 10.00 på Vestfalen Stadion.

SSV Fodbold - AC Horsens 0-9 (0-6)
05’ 0-1 Benjamin Skovgaard
10’ 0-2 Muhammed Kazemi
11’ 0-3 Oliver Nielsen
14’ 0-4 Mahdi Aldiwan
18’ 0-5 Benjamin Skovgaard
20’ 0-6 Oliver Nielsen
37’ 0-7 Mathias Windfeldt
44’ 0-8 Benjamin Skovgaard
66’ 0-9 Mahdi Aldiwan