U15: AC Horsens sejrede i en meget uskøn kamp


26. oktober 2018

AC Horsens’ U15-drenge måtte slide for at hente en 3-1 sejr i Ikast.

Det var den 10. sejr i 11 kampe, og den kom i hus mod et rigtig godt kæmpende hjemmehold, der forsvarede sig godt. Der skulle både et direkte frispark samt et straffespark i overtiden til at sikre sejren.

”De gule” havde generelt en dag, hvor tingene ikke rigtig fungerede i forhold til den plan, der var lagt før kampen, og det kan godt kategoriseres som en lidt heldig sejr målt på antal oplagte målchancer.

AC-drengene kan sende en stor tak til keeper Magnus Østergaard, som i flere situationer viste sin klasse.

Benjamin Skovgaard bragte AC Horsens foran efter godt en halv times spil, og Arman Bijedic scorede til 2-1 på frispark. Oliver Nielsen afgjorde kampen med en scoring på straffespark til 3-1.

Dermed ser det fornuftig ud før de sidste tre runder, hvor oprykkerholdet skal findes.

Cheftræner Dennis Pold så kampen således:

- Puha, det var godt nok ikke en særlig seværdig kamp fra vores side af. Vi havde slet ikke det vanlige udtryk med aggressivitet og vilje. Vi var udfordret på det basal tekniske niveau og havde for mange ’’fornuftige’’ tanker, som aldrig blev ført ud i livet på grund af manglende kvalitet i vores boldomgang især i 1 halvleg.

Det var naturligvis en anelse frustrerende og krævede en noget anderledes pausesnak, der blev holdt med relativt store bogstaver. Det forandrede heldigvis også udtrykket en smule til det positive i 2 halvleg, fortæller Dennis Pold og fortsætter:

- Derudover skal vi i den grad anerkende vores keeper, som virkelig holdt liv i kampen, da det brændte allermest på. Det er lidt et topholds held samt bundholds lod, at resultatet ender ud som det gør, for det var ikke helt fortjent holdt op mod oplagte målchancer, men det tager vi også gerne med, da det handler om at vinde hver gang for os. Det ved drengene godt, og det er derfor, det er en klasse gruppe i min verden, slutter Dennis Pold  

Næste opgave for AC Horsens’ U15-hold er hjemme mod Ringkøbing IF, der fløjtes i gang lørdag den 3. november klokken 10.45 på CASA Arena Horsens.

Ikast FC – AC Horsens 1-3 (1-2)
32' 0-1 Benjamin Skovgaard
34’ 1-1
35’ 1-2 Arman Bijedic (Frispark)
72’ 1-3 Oliver Nielsen (Straffe)