U15: Sejr i Ringkøbing og forsat uden pointtab i denne sæson


11. september 2018

Kampen mod Ringkøbing kunne være endt 5-9, da der var så mange oplagte målchancer, at det var svært at holde nerverne i ro frem til absolut sidste fløjt.

U15-drengene kom tidligt foran, men fandt aldrig ro og tryghed til at spille kampen på deres præmisser. Ringkøbing gav aldrig op og havde især en spiller, der holdt liv i dem med et ægte hattrick.

Fokus ved U15 har den seneste periode blandt andet været på, hvordan man skaber overgang til afslutninger og med 5 mål i kampen, så lykkedes det at bringe det ind i kampen. Omvendt indkasserede ”de gule” også 3 mål i eget net og var det ikke for en velspillende Magnus i målet, kunne det have været gået endnu værre. Gustav Jørgensen spillede ligeledes igen en meget stor kamp, da han dækkede et meget stort område centralt på banen og var dygtig til at ryde op for kritiske boldtab, så holdet genoprettede balancen, før Ringkøbing lykkes med at slå omstillinger.   

Cheftræner Dennis Pold så kampen således:

- Det var en speciel kamp at være en del af, da der ikke var nogle rolige perioder pga. alle de mange chancer, der blev skabt kampen igennem. Vi vandt i sidste ende, fordi vores værktøjskasse var større som kollektiv end deres. Drengene skabte mange oplagte chancer på flere forskellige måder via både 1-spil i små rum 2-indlægsspil, 3-dybe løb, og med fem forskellige målscorere underbygges dette postulat. Ringkøbing søgte åbenlyst en og samme spiller, og han er dygtig. Han lavede alle 3 mål for dem, hvilket naturligvis var noget frustreret ikke at være i stand til at kunne lukke ned for, fortæller Dennis Pold og fortsætter:

- Vi glæder os over, at vores offensive spidskompetencer udfoldede sig på en dag, hvor vi lukkede flere mål ind end vanligt, og det skal vi naturligvis træne på at ændre til den kommende weekend. Vi er i øjeblikket i en periode, hvor vi er meget dygtige til at hente vores resultater, selv om der er udfordringer på vejen dertil, og det vidner om en vis kvalitet, lyder det fra Dennis Pold.

Næste opgave for AC Horsens’ U15-hold er kampen hjemme mod OKS, der fløjtes i gang lørdag den 15. september klokken 10.00 på CASA Arena Horsens.

Ringkøbing - AC Horsens 3-5 (1-2)
02' 0-1 Jeppe Kjær
13' 1-1
24' 1-2 Nicklas Rasmusen
49' 2-2
50' 2-3 Mahdi Aldiwan
53' 2-4 Gustav Jørgensen
55' 3-4
69' 3-5 Arman Bijedic