U15: Sejr trods udfordringer


8. oktober 2018

Der var spænding til det sidste, da AC Horsens’ U15-drenge mødte Herning Fremad, men det sluttede med en gul 3-2 sejr.

Kampen blev afviklet på en middel dårlig græsbane, der havde meget store områder med ujævnheder og mangler på græs.

”De gule” kom foran med både 0-1 og 0-2 via flotte individuelle aktioner af henholdsvis Arman Bijedic og Mahdi Aldiwan. Det sidste mål var et langskud uden for feltet med hans udviklingsben.

10 minutter med momentum til hjemmeholdet vendte kampen fuldstændig på hovedet, og pludselig stod der 2-2 på tavlen, men de gule talenter formåede at holde hovedet højt ved at slå tilbage med kampens flotteste mål set ud fra et relationelt synspunkt. Arman Bijedic var igen manden med sidste fod på det gennemspillede angreb, som førte til et fortjent slutresultat på 2-3 til AC-talenterne.    

Cheftræner Dennis Pold så kampen således:

- Jeg er naturligvis enormt glad for denne sejr, da kampen blev unødvendig spændene frem til sidste fløjt. Vi havde faktisk forberedt os på at skulle møde et hold, som ville duellere om at tage ejerskab over bolden, da det var det billede, vi havde fra det første opgør på CASA Arena Horsens, men faktisk så endte det med, at vi havde enormt lange perioder på bolden i denne kamp og satte et fornuftig antal situationer op især i 1 halvleg, men vi slog ikke kapital af det. Det har lidt været vores udfordring gennem hele sæsonen, at vi skal bruge rigtig mange chancer til at omsætte vores scoringer, og med lidt mere kynisme havde denne kamp været lukket ved pausen, siger Dennis Pold og fortsætter:

- Kampen som helhed ligger ikke i top 3 i indeværende sæsonen over de bedste og er ikke den kamp, hvor vi har haft flest gennemspillede angreb. Her skal det også nævnes, at vi spiller på en decideret ringe bane, som ligger langt fra det underlag, der appellerer til nogen form for seværdig kombinationsfodbold, men til gengæld, så fik vi endnu engang bekræftetm at vi råder over nogle individualister i truppen med noget X-faktor, som kan gøre ondt på alle vores modstandere, og det er en gave at have disse typer til at kunne lave det ekstraordinære, når spillet ikke flyder som ønsket, slutter Dennis Pold.

Næste opgave for AC Horsens’ U15-hold er hjemme mod Næsby BK, der fløjtes i gang lørdag den 13. oktober klokken 10.00 på CASA Arena Horsens.

Herning Fremad – AC Horsens 2-3 (0-1)
30' 0-1 Arman Bijedic
45’ 0-2 Mahdi Aldiwan
49’ 1-2
50’ 2-2
56’ 2-3 Arman Bijedic