U15: Sejr uden at toppræstere


30. september 2018

AC Horsens’ U15-talenter vandt kampen mod Team Midtjylland, fordi de gule spillere på hver enkelt position var bedre end deres direkte modstander, men det var uden, at de formåede at trække særlig mange situationer frem fra træningsbanen, som man så i topkampen seneste weekend.

Enkelte mål blev sat flot op, men man måtte også erkende, at det til tider var en smule svært at få øje på, hvad der har gjort, at Team Midtjylland havde vundet deres seneste 3 kampe og før denne kamp var det mest scorende hold i hele puljen.

Arman kronede en flot kamp med et ualmindeligt flot udført direkte frispark, som kun fortjener stor respekt fra alle tilstedeværende personer.

På en aften hvor U15-drengene som hold komplicerede tingene for meget i forhold til normal vis, så skal der lyde stor ros til Mahdi Aldiwan, som generelt er rigtig god for tiden, så længe han forsimpler sin tilgang til spillet, og i går var han absolut den bedste udgave af sig selv og en af banens bedste igennem hele kampen.

Cheftræner Dennis Pold så kampen således:

Vi rammer ikke det niveau, som vi leverede i seneste weekend ude mod Sanderum BK. Vi startede kampen noget energiforladte og manglede i den grad en del højintense løb både med og uden bold, men det blev bedre som kampen skred frem, og vi sluttede kampen af med det rette udtryk, som vi arbejder hen mod at have hver eneste gang, det er matchday, fortæller Dennis Pold og fortsætter:

- Vi scorede nogle flotte mål, men indrømmer også, at mellem målene var der for langt mellem det, vi træner til det, vi formåede at bringe ind i selve kampen. Det er dog et vidnesbyrd om kvalitet, når vi formår at vinde så overbevisende uden at levere en toppræstation, og det giver i den grad masser af optimisme forud for den resterende del af turneringen, men vi er enormt ydmyge omkring, at vi kun er halvvejs i turneringen, og der skal forsat leveres mange gode præstationer før vi kan indfri korte såvel som lange målsætninger for dette hold, fortæller Dennis Pold.

- Vi gav spilletid til Mohammed Kazemi (U14) i 2. halvleg og han var en stor fornøjelse at følge, for han gav alt, han kunne i samtlige situationer, han var involveret i, slutter Dennis Pold.

Næste opgave for AC Horsens’ U15-hold er ude mod Herning Fremad, der fløjtes i gang lørdag den 6. oktober klokken 11.30 på Herning Fremads anlæg.

AC Horsens - Team Midtjylland 5-1 (3-1)
08' 1-0 Arman Bijedic
10' 1-1
13' 2-1 Mahdi Aldiwan
14' 3-1 Benjamin Skovgaard
53' 4-1 Arman Bijedic
69' 5-1 Noah Tackmann