U15: Skuffelse i den gule lejr trods comeback


12. september 2017

AC Horsens’ U15-drenge måtte tage hjem fra Haderslev med en skuffelse i bagagen, selvom ”de gule” var bagud med 4-2 midt i 2. halvleg og alligevel fik udlignet.

AC Horsens har haft stor fokus på opbygningsspillet og forskellige måder at ramme modstanderne på, og en af løsningerne blev den direkte årsag til den første scoring. En frigjort kantspiller fandt det rigtige mellemrum med den rigtige timing, og det kunne HFK ikke løse. Efter en god vending med bolden, sparkede William den under keeperen, som så uheldig ud i situationen, men det skal ikke tage noget fra selve opstillet.

Det lykkedes også at score efter en situation, hvor HFK blev fanget i ubalance efter et frispark på kanten af feltet, men desværre resulterede to fejl i stillingen 2-2 ved pausen. De personlige fejl skete efter gode intentioner, men den tekniske udførelse svigtede.

Efter pausen ændrede kampbilledet sig en smule, og det resulterede i en del omstillinger til begge hold. Mikkel Schreiber forsøgte sig med et landskue, som keeperen var helt oppe i det fjerneste hjørne for at hente.

Hjemmeholdet udnyttede to situationer efter omstillinger, hvor AC Horsens-spillerne ikke var dygtige nok en mod en og i bevidstgørelsen af, hvordan man bliver den store over for sin direkte modstander.

Cheftræner Dennis Pold roser drengene for reaktionen efter at være bagud med to mål så langt inde i kampen, og to flotte langskud vender kampbilledet, så måltavlen viser 4-4.

- På baggrund af vores 1. halvleg er vi skuffede over ikke at hente alle 3 point, men vi må også erkende, at marginalerne samt den afgørende dygtighed til at lukke en sådan kamp ikke er der pt. Dog arbejdes der stenhårdt på træningsbanen for at ændre dette, fortæller Dennis Pold og fortsætter:

- Vi skal dygtiggøre os i vores 1vs1 situationer samt have sorteret de personlige fejl væk inden næste kamp hjemme mod Næsby, så vi ikke skal score 4-5 mål for at hente et resultat. Vi går benhårdt efter succesoplevelsen via gode og målrettet træningspas, lyder det fra Dennis Pold.

Haderslev FK – AC Horsens 4-4 (2-2)
06" 0-1 William Clementsen (Opspil)
24" 1-1
25" 1-2 Alem (Efter frispark)
30" 2-2
52" 3-2 (Omstilling)
59" 4-2 (Omstilling)
60" 4-3 Jeppe Kjær (Langskud)
61" 4-4 Magnus Sommer (Langskud)