U15: Stærk præstation i 2-0 sejr


5. november 2018

U15 drengene fra AC Horsens fik rettet op på den lidt sløje præstation ude mod Ikast i seneste runde med en kontrolleret og på mange områder langt bedre præstation i 2-0 sejren over Ringkøbing IF.

”De gule” var i fuld kontrol gennem hele kampen med masser af tid på bolden til at sætte de rigtige situationer op, som skulle føre til scoring. Et gennemspillet angreb førte til 1-0 målet, som Nicklas Fisker havde sidste fod på og en individuel aktion af topscoren Arman Bijedic afgjorde kampen.

Derudover havde AC Horsens hele 3 afslutninger på træværket, og derfor blev det ”kun” til tre gule scoringer.

Ringkøbing forsvarede sig ualmindelig dybt på egen banehalvdel med 9 mand bag bolden stort set hele tiden, og det gjorde naturligvis arbejdsbetingelserne en smule svære. De gange modstanderen bevægede som op på den gule banehalvdel, havde defensiven fuld ud styr på dem og inkasserede kun 1 enkelt afslutning inden for rammen i hele kampen, og det var uden besvær for keeper Magnus Østergaard.  

Cheftræner Dennis Pold så kampen således:

- Først og fremmest er vi glade for de 3 point, som bringer os et skridt nærmere mod vores målsætning for sæsonen, men vi er i den grad os glade for selve præstationen, som var markant bedre end sidste gang, vi var i aktion. Der er forsat situationer, vi skal løse bedre, men det er jeg sikker på, vi nok skal få styr på, så længe vi formår at træne ligeså godt, som vi har gjort i ugen op til denne kamp. Herudover er jeg nødt til at understrege, hvor svært det er at bryde et hold ned, som vælger at stå så lavt og kompakt, som dagens modstander valgte, men det håndterede drengene efter bedste evne, fortæller Dennis Pold og fortsætter:

- Vi fortalte i sommer, at hvis vi blev dygtige til at træne, så ville vi komme til at vinde rigtig mange fodboldkampe og vi er nu oppe på 11 ud af 12 mulige og har skabt et fornuftigt udgangspunkt frem mod de sidste 2 runder. Vi er dog enormt ydmyge omkring situationen og ved, at absolut intet kommer af sig selv, så vi skal være den bedste udgave af os selv hver eneste gang samt synonyme med vores aftalte værdier, så er jeg overbevist om, at vi forsat kommer til at vinde mange kampe fremadrettet. slutter Dennis Pold.

Næste opgave for AC Horsens’ U15-hold er ude mod OKS, der fløjtes i gang lørdag den 10. november klokken 11.00 på OKSON-Park.

AC Horsens – Ringkøbing IF 2-0 (1-0)
18' 1-0 Nicklas Fisker
62’ 2-0 Arman Bijedic