U16: ”De gule” topper rækken efter endnu en sejr


3. september 2018

AC Horsens’ U16-talenter vandt en stensikker 2-0 sejr over nordjyderne fra Hjørring, og hentede dermed den anden sejr, hvilket bringer AC Horsens på førstepladsen i rækken.

Igen var fokus på den defensive disciplin, det hårde arbejde og en positiv attitude. Alle fokuspunkter fik et velfortjent og godkendt flueben efter kampen.

De mange folk på lægterne, der havde gule briller på, havde meget at klappe af – store chancer, godt opspil og sikkert forsvarsspil.

AC Horsens er udfordret på højde og drøjde i alle kampe, men på det tekniske og taktiske niveau var de foran Hjørring på dagen. Efter 65 minutter måtte de kapitulere, og nogle minutter senere blev kampen reelt afgjort med 2-0 scoringen. Begge scoringer blev helt usædvanligt headet i kassen efter rigtig gode oplæg.

Forsvaret løste deres opgaver til ug og holdt nullet, stor ros til alle, men dagens spiller var Andreas Linnet, der er kommet i form og spillede en stor kamp på midtbanen. Han strøede om sig med lækre afleveringer til sine medspillere hele kampen igennem og krydrede sin indsats med et flot oplæg til 2-0 målet.

AC Horsens – Hjørring IF 2-0
1-0 Joachim Nielsen
2-0 Benjamin Skovgård