U17: Bittert nederlag til ”de gule”


30. september 2018

AC Horsens’ U17-hold spillede lørdag middag hjemme mod Viborg. Efter holdets 5-1 sejr i sidste runde, var det et hjemmehold, der kom ud med selvtillid, og der var flere gange i indledningen, hvor ”de gule” kunne have bragt sig foran.

De første 35 minutter af 1. halvleg stod der AC Horsens på alt, og der var store muligheder til hjemmeholdet, men skarpheden manglede enten ved afslutningen eller ved den sidste aflevering.

De sidste 10 minutter af 1. halvleg kom Viborg bedre ind i kampen, og Viborgs største og eneste mulighed kom efter et hjørnespark, hvor Nikolaj Nanev fik reddet på stregen.

2. halvleg var med samme billede, men ind ville bolden ikke. Hjemmeholdet var alene igennem med udeholdets målmand ved flere lejligheder i kampen, men kynismen manglede desværre på en dag, hvor der stik mod spil og chancer blev scoret i den anden ende, da Viborg udnyttede et lidt passivt AC Horsens-forsvar og scorede et flot mål, som blev sparket helt op i hjørnet på kanten af feltet.

Det var en skuffet og frustreret træner, som vi fangede efter kampen:

- Det er et nederlag, som kommer til at hjemsøge mig i lang tid. Vi er klart bedst, skaber med afstand flest chancer, har rigtig mange fine muligheder, som vi ikke får spillet til store scoringschancer, og så tillader vi vel Viborg 3 muligheder på 90 minutter. Alligevel står vi uden noget som helst, og det er bare ikke godt nok, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Det positive er, at vi som hold er med stor pil op. Der er fremgang i alt, hvad vi laver, og vi er også det bedste fodboldhold i dag. Scorer vi det første mål, så vinder vi også kampen. Det er jeg sikker på. Men det er nogle dyre lærepenge, som vi betaler i dag, men vi skal rejse os allerede tirsdag, når vi spiller pokalkamp mod Lyseng, og igen på lørdag, når vi skal et smut til Hvidovre. Det er dejligt med 2 kampe i denne uge efter en meget bitter lørdag, slutter cheftræner Christian Hansen.

AC Horsens – Viborg F.F. 0-1 (0-0)
63’ 0-1