U17: ”De gule”” sejrede dybt inde i overtiden


8. oktober 2018

AC Horsens’ U17-mandskab vandt lørdag på et sent mål, da holdets topscorer Simon Kristiansen i det 94. minut sparkede alle 3 point ind på den gule konto.

Kampen startede med ”de gule” i teten, men på en svær bane blev det aldrig nogen god fodboldkamp.

Alligevel burde ”de gule” have været foran 1-0, da man scorede efter et hjørnespark, men af uforklarlige grunde blev målet annulleret for frispark.

Hjemmeholdet fra Hvidovre var blot farlige to gange i løbet af kampen, og den ene gang måtte udeholdets målmand diske op med en god redning, da Hvidovres angriber kom alene igennem.

Udover de to muligheder til hjemmeholdet var det med Horsens-drengene i teten, og der var et stort tilbud til Jeppe Kjær inden pausen, men målmanden diskede op med en flot redning.

2. halvleg foregik primært på hjemmeholdets halvdel, og alle muligheder for at trække tiden blev brugt.

Det lignede længe, at hjemmeholdets plan ville holde, men i det 94. minut tog Alem Sabic kampen op med Hvidovres forsvar, og efter et par fikse træk kunne Alem spille bolden på tværs til Simon Kristiansen, og så kunne jublen bryde ud.

Efter kampen var den en glad cheftræner, vi fangede:

- Stor ros til drengene for at øve sig på de ting, som vi træner. Vi prøver at spille, selvom vi spiller på en helt umulig bane, som nok mest ville egne sig som mark, men alligevel sætter vi nogle fine angreb sammen, og selvom vi skulle hen til det 94. minut, inden at vi scorede, så synes jeg, sejren var fuldt fortjent, lyder det fra Christian Hansen.

Der var også roser til et par af drengene, som spillede en flot kamp:

- Først og fremmest er jeg meget tilfreds med at spille til nul. Vi stod igen i dag godt på banen, og vi tillod få chancer. Derudover er David Kruse rigtig god i dag, og selvom betingelserne var svære, så holder han et teknisk højt niveau, som også Jeppe Kjær gjorde, indtil kræfterne slap op. Så var det dejligt at have Simon Kristiansen tilbage fra sygdom, for hans koldblodighed savnede vi i sidste weekend, da vi tabte til Viborg, slutter Hansen

Næste opgave er på lørdag, når Næstved kommer på besøg klokken 13.00.

Hvidovre – AC Horsens 0-1 (0-0)
94’ 0-1 Simon Kristiansen (Alem Sabic)