U17: ”De gule” vendte 0-2 til 2-2


4. september 2018

U17 spillede lørdag udekamp mod Roskilde, som havde startet turneringen godt med 2 sejre og en uafgjort. ”De gule” kom ligeledes med selvtillid i bagagen efter sidste weekends sejr mod Helsingør.

Fra start var det hjemmeholdet på bolden, men efter cirka 10 minutter brød Lassen igennem, men han måtte se målmanden redde sit skud.

”De gule” havde snakket meget om, at de ikke måtte give omstillinger væk, men det var præcis en omstilling, som satte hjemmeholdet i gang. Et boldtab midt på banen medførte, at der få sekunder efter blev scoret nede bag Kasper i målet.

Målet satte hjemmeholdet lidt i gang, og selvom første halvlegs største muligheder faldt til gæsterne fra Horsens, så kunne Roskilde udbygge føringen, da et langskud smuttede ind under Kasper i målet.

Udeholdet havde flere fine forsøg inden pausen, hvor Simon Kristiansen blandt andet var alene igennem med hjemmeholdets keeper, mens Nikolaj Nanev tordnede bolden på overliggeren, men ind ville bolden ikke.

Nede med 2-0 blev Alem Sabic og Viktor skiftede ind fra starten af 2. halvleg, og især Alem kom ind med god energi og var med til at vende tingene.

Efter en lille time kunne Anton sende Alem afsted, og som den største selvfølgelighed afdriblede Alem keeperen, og så var der reduceret.

Det efterfølgende pres rystede ikke en udligning af sig, selvom Simon Hansen testede stolpen, og kort inden slutfløjtet, kom Roskildes eneste mulighed i 2. halvleg, da en omstilling blev farlig, men heldigvis for ”de gule”, sparkede Roskildes store angriber bolden over mål.

2 minutter før slutfløjtet brød Jeppe Due igennem, og han kolliderede med hjemmeholdets målmand, hvor dommen var klar, straffe. Dette omsatte udeholdets anfører Nikolaj Nanev sikkert til 2-2, og derfor kunne ”de gule” rejse hjem med ét point, efter holdet igen viste god moral og kom tilbage fra 0-2.

- 1. halvleg er slet ikke god nok. Vi løber og dækker skygger, og de få gange vi kommer på kroppen af hjemmeholdets spillere, så bliver vi også farlige. Vi er ikke afklarede nok, men overskriften var energiniveauet. 2. halvleg skruer vi op på den del, og det kaster også al spillet af sig, og vi får fortjent ét point med hjem, men jeg ærgrer mig over den sløje start, som gjorde Roskilde gode, da vi blev alt for passive, fortæller cheftræner Christian Hansen og fortsætter:

- Men stor ros til drengene for, at vi igen får vendt 0-2 til point. 2. halvleg ser vi mange gode ting, men vi skal tilbage på træningsbanen, for vi skal blive bedre og mere afklaret end vi var i dag, slutter cheftræner Christian Hansen, som roste Alem for et flot indhop.

Alem Sabic debuterede i øvrigt for U17 i Roskilde.

Roskilde - AC 2-2 (2-0)
18’ 1-0
38’ 2-0
59’ 2-1 Alem Sabic (Anton Gelvad)
88’ 2-2 Nikolaj Nanev (straffe)