U17: Flot sejr på svær udebane


29. oktober 2018

U17 vandt lørdag 3-1 ude mod AB i en kamp, hvor der var chancer til flere mål.

Allerede efter 1 minut brød Alem alene igennem med hjemmeholdets målmand på en sukkerbold fra Kasper Engby, men en god redning af hjemmeholdets målmand forhindrede en tidlig scoring.

I den anden ende bød ””de gule”s” målmand Kasper Bentzen sig også til, og efter 15 minutter var AB alene igennem, men her viste udeholdets målmand klassen, og derfor stod der stadig 0-0.

I første del af 1. halvleg var det med udeholdet i teten, og der var flere gange optræk til scoring, men hjemmeholdet fik ofte afværget.

I anden del af 2. halvleg bød hjemmeholdet sig mere til og et par gode redninger af Kasper Bentzen betød, at holdene gik til pausen 0-0.

2. halvleg var ikke særlig gammel, før Alem igen satte sig kraftfuldt igennem, men hans afslutning manglede desværre kvalitet.

Første scoring kom fra hjemmeholdet, da et par fikse 1-2-afleveringer pludselig bragte hjemmeholdet topscorer alene igennem, og her svigtede han ikke. AC-spillerne så noget passive ud, men modsvaret faldt prompte.

Hjørnesparket fra Simon Kristiansen kom Frederik Frandsen først på, og han kunne brage ””de gule”” på tavlen.

Herefter tippede kampen lidt frem og tilbage, men 20 minutter før tid fik udeholdet fra Horsens frispark ude ved siden af feltet, og her smed en storspillende Andreas Lassen en sukkerbold ind til Frederik Frandsen, som kanonerede bolden på stolpen - riposten var Kasper Engby først over, og så var ”de gule” pludselig foran.

”De gule” trak sig længere tilbage og tillod AB possesion, og 5 minutter før tid kom afgørelsen definitivt, da Andreas Lassen efter et par geniale træk spillede Alem fri, og denne gang svigtede goalgetteren ikke, og ”de gule” kunne derfor rejse fra Gladsaxe med en 3-1 sejr.

Det var naturligvis en glad cheftræner, som efter 3 sejre i oktober gjorde status:

- Det var en fremragende sejr - kæmpe ros til drengene, for det er et svært sted at spille. AB er enormt dygtige og har mange dygtige spillere, så det viser den kvalitet, vi har, og den kynisme vi har savnet i nogle af de forgangne kampe. Vi kunne sagtens have lavet flere mål, men jeg var meget tilfreds med den modenhed og den præstation, som drengene lagde for dagen, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Da vi kommer bagud, rejser vi os hurtigt, og det var fedt at se, hvordan vi både ved 1-0 og 2-0 målet ligner mænd - her kommer vi bare buldrende, og det er høj klasse. Mads Søvndal har arbejdet meget med forskellige varianter på standarder, så det var fedt endelig at blive belønnet på den konto, lyder det fra Hansen.

Der var flere stærke præstationer i Gladsaxe, og flere spillere er inde i en god periode.

- Andreas Lassen spiller en konge kamp. Han pakker fuldstændig AB’s farligste spiller ned, men jeg synes også, Enrico byder sig godt til. Han spiller en flot kamp centralt og får løbet nogle kilometer. Men det var der flere der gjorde, og noget af det vi også hæfter os ved, er at de mange 1. års, begynder at træde i karakter. Alem spiller en god kamp og får scoret, vores stopperpar spiller med den hårdhed der skal til, og begge begynder at sætte spillet for os, mens Bentzen i målet disker op med et par gode redninger. Det er fedt, for det er alle dygtige spillere, og generelt ser vi bedre og bedre ud. 3 sejre i træk giver selvtillid, og vi kan ikke vente til at møde B93, som også er kommet godt fra land, slutter Christian Hansen.

På lørdag spiller U17-holdet mod B93 hjemme klokken 13.00.

AB - AC 1-3 (0-0)
52’ 1-0
54’ 1-1 Frederik Frandsen (Simon Kristiansen)
69’ 1-2 Kasper Engby (Frederik Frandsen)
85’ 1-3 Alem Sabic (Andreas Lassen)