U17: Knusende sikker sejr over Næstved


15. oktober 2018

AC Horsens’ U17-mandskab tog lørdag endnu en sejr - og spillede endnu engang til 0, da holdet sikkert sendte Næstved hjem med et 3-0 nederlag.

Alle hjemmeholdets scoringer stod Simon Hansen for, og selv samme Simon Hansen blev desværre også sendt i bad før slutfløjtet, da dommeren pludselig greb til baglommen i en situation, som ofte kaster en advarsel af sig og så meget tvivlsom ud.

Hjemmeholdet fik dog en drømmestart, da et par fikse afleveringer endte for fødderne af Christian Knigge, som sparkede på mål. Gæsternes målmand kunne kun halvklare og på riposten kom Simon Hansen susende og scorede sit første mål i turneringen. På dette tidspunkt var der blot spillet 45 sekunder.

Simon Kristiansen havde store tilbud inden pausen, mens Anton fejlagtig fik et mål annulleret, men hjemmeholdet måtte nøjes med 1-0 ved pausen.

2. halvleg forløb som 1. halvleg, hvor hjemmeholdet fra Horsens havde flere store muligheder, men Christian Knigge, Jeppe Kjær og Simon Kristiansen måtte alle se deres forsøg blive afværget, inden Simon Hansen 20 minutter før tid satte sidste fod på et flot oplæg af Jeppe Due, og så stod der 2-0.

Kort efter sikrede Simon Hansen også sit hattrick, da han på et strålende oplæg af Jeppe Kjær bragede bolden op i målhjørnet.

Desværre tog dommeren lidt af glæden fra hjemmeholdet og især hattrickhelten Simon Hansen, da han kort tid efter stjal rampelyset og valgte at udvise Simon i en situation, som så noget tvivlsom ud. Derfor var det udeholdet i teten de sidste 10 minutter, og med 5 minutter igen pegede dommeren også på pletten og blæste straffespark til Næstved, men Kasper Bentzen diskede op med en flot redning, og så kunne ”de gule” spille til 0 igen.

Det var en glad cheftræner, som vi fangede efter kampen:

- Vi er i kontrol hele vejen igennem. Vi giver stort set ingen chancer væk, og det var egentlig kun, da ting vi ikke selv er herre over tog initiativet fra os, at Næstved kom lidt ind i kampen, men drengene skal have stor ros for en flot præstation, hvor der var mange der bød sig flot til, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Kasper Bentzen disker op med en redning på straffe og spiller igen til 0, vores to stoppere Engby og Anton ser bedre og mere afklarede ud for hver dag, der går. Lassen spiller en sindssyg stærk kamp, mens Simon Hansen med 3 mål var en fornøjelse. Vores bedste var dog David Kruse, som gjorde lige hvad der passede ham, slutter cheftræner Christian Hansen, som nu kan se frem til en friweekend, inden holdet tager til Gladsaxe for at møde AB.

AC Horsens - Næstved 3-0 (1-0)
1’ 1-0 Simon Hansen (Christian Knigge)
72’ 2-0 Simon Hansen (Jeppe Due)
77’ 3-0 Simon Hansen (Jeppe Kjær)

79’ Direkte rødt: Simon Hansen