U17: Sæsonens første gule nederlag


17. september 2018

AC Horsens’ U17-hold måtte lørdag lide deres første nederlag i sæsonen, da HB Køge vandt 3-2 over ”de gule”. Kampen var meget jævnbyrdig, og det var to gode hold, som bød hinanden op til dans.

Efter små 15 minutter bragte Andreas Lassen udeholdet på 1-0, da han på egen hånd trampede sig igennem hjemmeholdets forsvar og sikkert bragte ”de gule” foran.

Forinden havde Jeppe Due haft en stor mulighed, ligesom hjemmeholdet også havde et nærgående forsøg.

Kort efter Lassens scoring blev det også 2-0, da Simon Kristiansen på flotteste vis, efter David Kruses geniale assist, bragte udeholdet på 2-0.

2-0 scoringen gjorde hjemmeholdet fra Køge shaky, og Andreas Lassen burde have bragt udeholdet foran 3-0, da han alene med keeperen formøblede en stor mulighed.

Med god kontrol på tingene indkasserede ”de gule” alligevel et mål inden pausen, da en lang bold blev farlig, og ”de gule” kunne derfor ”kun” gå til pausen foran 2-1.

2. halvleg startede med hjemmeholdet mest på bolden, men ”de gule” formåede alligevel at holde hjemmeholdet fra fadet.

Alligevel kom udligningen efter en time, da den gule defensiv igen tog sig en blunder.

Samme overskrift kan man sætte på hjemmeholdets sidste scoring, og det var en rigtig ærgerlig cheftræner, som trods nederlaget så mange positive ting:

- Først og fremmest så er det næsten ubærligt at stå her efter sådan en kamp, og må tage tomhændet hjem. Drengene havde fortjent at få minimum 1 point med hjem, men vi manglede desværre den sidste kynisme i felterne, for vi kunne både have lukket kampen ved 2-0, og vi kunne også have bragt os foran 3-2, da stillingen var 2-2, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Vi er oppe imod et rigtig godt Køge-mandskab, og vi skiftes til at have perioder i kampen, hvor vi skaber chancer og har spillet. Vi så rigtig gode ud i mange facetter, og vi skaber igen flere store scoringsmuligheder end modstanderholdet, og det er vi tilfredse med - nu skal vi bygge videre, for vi bliver bedre og bedre, lyder det fra Christian Hansen.

Kampen bød også på flere gode præstationer hos udeholdet.

- Kasper Engby var vores bedste mand i dag. Derudover fortjener Kruse, Nanev, Lassen og Ø også ros for en flot præstation. Nu tager vi arbejdshandskerne på igen, og så går vi benhårdt efter 3 point på lørdag i Næsby, slutter cheftræner Christian Hansen.

Køge – AC Horsens 3-2 (1-2)
13’ 0-1 Andreas Lassen
21’ 0-2 Simon Kristiansen (David Kruse)
32’ 1-2
60’ 2-2
77’ 3-2