U19: 2-2 hjemme imod B.93 i surrealistisk kamp


6. november 2018

AC Horsens var foran med 2-0, men måtte nøjes med 2-2 mod B.93.

- Jeg er meget stolt over drengenes præstation i dag. Det er en gruppe, der altid leverer for sig selv og for holdet. Desværre fik vi en uheldig modstand, og dette skal vi lære af, siger Michael Hjortkjær.

Første halvleg var godkendt, hvor AC Horsens scorede begge deres flotte mål i slutningen af halvlegen. Især scoringen til 1-0, hvor AC Horsens spillede hurtigt igennem midten og Præst assisterede til Asp, var en sand nydelse. Kort efter blev det til 2-0, da Kongsmark i sin hovedstødsduel spillede bolden videre til Bleron, der med flotte træk og en tunnel, scorede i sin 1-mod-1 situation med B.93’s målmand.

Det surrealistiske kom for alvor i 2. halvleg, hvor AC Horsens blev ramt af to udvisninger. Begge udvisninger var efter to gule kort, og det andet røde kort kom til Mathias Madsen ved stillingen 2-0, hvor han sagde til en modstander, at han skulle rejse sig op. Madsen stod i straffesparksfeltet, da han sagde det, så det gul/røde kort gav samtidig et straffespark, som B.93 scorede på.

På trods af at AC Horsens var 9 imod 11 holdt de gule talenter flot stand, men en opspilsfejl i den forlængede spilletid gav desværre B.93 mulighed for at score i et frit mål.

Næste opgave for AC Horsens’ U19-hold er allerede på tirsdag, hvor vi skal til Lyseng i pokalturneringen.