U19: Imponerende moral var med til at sikre fire på stribe


7. oktober 2018

AC Horsens’ U19-mandskab leverede en flot indsats hos Hvidovre og vandt 2-3.

”De gule” leverede fra start og var klart bedst i 1. halvleg. Ro med bolden og god defensiv var med til at skabe en klar dominans. Dette gav flere gode muligheder, hvor den første AC-scoring kom efter en flot gennembrud i vores venstre side, og her lagde Kongsmark uselvisk bolden fladt ind til Matthias Præst, der scorede efter et flot dybdeløb.

Det blev til 0-2 efter 50 min, hvor Rohde sparkede straffespark, der var begået imod ham selv. Bolden blev dog reddet, men Rohde sparkede selv riposten ind.

AC Horsens havde nogle opbygningsfejl, og det var med til at sætte Hvidovre i gang. 1-2 efter 56 minutter. Godt 10 minutter senere dummede ”De gule” sig igen, hvilket var med til at give Hvidovre straffespark. I sekunderne efter valgte en modstander at sparke provokerende til Robert, hvilket man ikke må - rødt kort, og efterfølgende udligning til 2-2.

U19-drengene ville vinde, og så var det tid til, at Nikolai Sawicki Eriksen skulle have U19-debut. Målnæse fornægter sig ikke - 2-3 efter hjørnespark - 10 min tilbage.

Resultatet holdt, så det blev til fire på stribe og kun tre point til førstepladsen.

Cheftræner Michael Hjortkjær så kampen således:

- Dejlig, dejlig sejr. Drengene leverer på stort set alle punkter, og imponerende at drengene arbejdede sig tilbage. Vi skal fjerne vores opbygningsfejl og skal blive bedre i vores første pres, så der bliver fokus de næste uger, men vi kan ikke være andet end stolte, fortæller Michael Hjortkjær.

Næste opgave for AC Horsens’ U19-hold er på lørdag på CASA Arena Horsens klokken 13:00 mod Næstved.

Hvidovre – AC Horsens 2-3 (0-1)
0-1 Præst (Kong, 26.)
0-2 Rohde (50.)
1-2 (56.)
2-2 (67.)
2-3 Sawicki (Kong, 81,)