Mikkel Lassen AC Horsens

AC Horsens lejer talentfuld back i AGF

31.08.2021 22:39

Mikkel Lassen er AC Horsens-spiller resten af året.

AC Horsens er blevet enig med AGF om et lejemål af Mikkel Lassen, der skal spille i den gule trøje frem til årsskiftet, og aftalen indeholder en købsoption.

Mikkel Lassen har fået sin fodboldopdragelse i AC Horsens’ samarbejdsklub Odder IGF, og han skiftede til AGF som U11-spiller.

 I foråret 2021 var han lejet ud til Skive IK i 1. division, og han opnåede 11 kampe og scorede to mål for skibonitterne.

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at den talentfulde back bliver en del af AC Horsens.

- Mikkel er en ung spiller, der har fået en god fodboldopdragelse i AGF, og i foråret viste han sine kvaliteter på seniorniveau, da han høstede værdifuld erfaring i Skive. Han dækker en position, hvor vi efter Rune Frantsens afgang ikke antalsmæssigt har så mange spillere, og han kommer med så gode kompetencer, at han uden tvivl vil være med til at øge konkurrencen i truppen, fortæller Niels Erik Søndergård.

Cheftræner Jens Berthel Askou ser frem til at arbejde med Lassen.

- Vi er rigtigt glade for at tilknytte en ung og spændende spiller som Mikkel Lassen, der har de bedste år foran sig, og i første omgang får vi mulighed for at se hinanden an frem til nytår. Vi får øget konkurrencen på wingback-positionen med en spiller med et stort defensivt hjerte, hvilket supplerer de øvrige wingbacks godt. Mikkel er særdeles hårdtarbejdende og vedholdende, han har fart og eksplosivitet i sit spil, og det er nogle kvaliteter, der er attraktive for os at arbejde videre med, fortæller Jens Berthel Askou.

Mikkel Lassen glæder sig til at tage hul på opholdet i AC Horsens.

-  Jeg synes, at spillestilen i AC Horsens passer utrolig godt til mig som spiller, og klubben er i gang med et spændende projekt, som jeg gerne vil være en del af. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, og jeg kender i forvejen Marcus Bobjerg og Thomas Santos fra min tid i Skive, og det er et par gode fyre. Jeg glæder mig til at komme i gang allerede fra i morgen, hvor jeg har første træningsdag på CASA Arena Horsens, siger Mikkel Lassen.