AC Horsens indgår aftale med stortalentet Rinor Rexhepi

20.01.2022 09:58

Rexhepi fejrede sin 15-års fødselsdag ved at skrive under på en aftale med AC Horsens.

I øjeblikket er AC Horsens’ akademispillere i fuld gang med at forberede sig til forårets kampe, og der bliver trænet godt og intenst på CASA Arena Horsens.

En af spillerne er U15-profilen Rinor Rexhepi, der den 19. januar kunne fejre sin 15-års fødselsdag ved at skrive under på en aftale med AC Horsens, der løber frem til den 31. december 2024.

Rinor Rexhepi er en markant profil på Akademiet, og sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at endnu et gult talent har udviklet sig så flot på Langmarksvej, at det har udmøntet sig i en aftale.

- Rinor Rexhepi er den første spiller fra årgang 2007, der har indgået en aftale med os, og det siger lidt om hans store talent, at vi har skrevet under på aftalen på hans 15-års fødselsdag. Vi er glade og stolte over, at han har valgt at fortsætte sin gode udvikling hos os, og vi har sammen udarbejdet en god sportslig plan, så han kan blive matchet på den bedst mulige måde. Vi har selvfølgelig respekt for, at han lige er fyldt 15 år, men han har fysikken og de fodboldmæssige kvaliteter til at blive matchet opad. Han har gennem et stykke tid været en del af samlingerne i DBU Talentcenter Vest, så DBU har også et godt øje til ham, fortæller Niels Erik Søndergård.

Head of Coaching Claus Troelsen fortæller om en spiller med spændende færdigheder:

- Rinor Rexhepi er en fysisk stærk spiller med et rigtig godt spark, og han er en angrebstype, der elsker at lave mål og sætter en ære i at være kampafgørende. Det er tydeligt i både træning og kamp, og han er ærgerrig, træningsvillig og træningsparat, hvilket giver ham rigtig gode forudsætninger for at udvikle sig yderligere. Han skal blandt andet forbedre sit rygvendte spil i vores gode miljø, men det er han allerede godt i gang med. Vi har lagt en god sportslig plan for de næste sæsoner sammen med Rinor, og det betyder, at han bliver matchet opad og skal stå på tæer til træning. Han er en rigtig god fyr, der er stærk i både medgang og modgang, og han bliver spændende at følge de kommende år, lyder det fra Claus Troelsen.

Der er ikke mange, der kan bryste sig af at skrive under på en aftale med AC Horsens, når man fylder 15 år, og det var da også en stor dag for Rinor Rexhepi.

- Jeg er rigtig glad for aftalen med AC Horsens, og jeg glæder mig meget til at fortsætte det gode samarbejde. Vi har et godt fællesskab, dygtige trænere og en dygtig sundhedsstab på Akademiet, hvor det hele er meget professionelt. Socialt har vi det godt sammen, og jeg er også sammen med mine holdkammerater uden for banen. Min ambition er at fortsætte min gode udvikling og på sigt spille for førsteholdet, siger Rinor Rexhepi.